e-mail ons
 
facebook

Schoonmaak op maat!

Wij zijn gespecialiseerd in dagelijkse en periodieke schoonmaak maar net zo ervaren in glasbewassing en andere vormen van schoonmaakonderhoud, volgens de hoogste standaarden.
Dat vinden we zo belangrijk dat we er zelfs onze bedrijfsnaam van hebben gemaakt.
Omdat het altijd mooier, beter en schoner kan.

Wij kunnen de schoonmaak van uw interieur en uw etalages, deuren en ramen snel en eenvoudig realiseren, op elk gewenst tijdstip. Wij gebruiken de beste onderhoudsmiddelen en werken volgens de meest succesvolle technieken. En last van hoogtevrees? Dat hebben wij niet! Ook voor het onderhoud van uw dakgoten en zonnepanelen kunt u bij ons terecht.

Kijkt u eens rond op onze vernieuwde website.

 

Referenties:


Loonvisie administratie / Boschland accountants

Binnen Loonvisie werken wij ook graag met het motto "gedreven door inlevingsvermogen". Meedenken met je klant en nét dat beetje extra geven om een zeer tevreden gevoel bij de klant te brengen. High Standard Cleaning Services is bij ons aan de slag gegaan met hetzelfde motto ... hoe kunnen we het zo makkelijk mogelijk maken voor de klant.
» Lees meer

De Blank Mode

Al lange tijd verzorgt High Standard Cleaning Services wekelijks
de reiniging van de etalageramen van De Blank Mode te Tiel.
High Standard Cleaning Services heeft een prima werkmentaliteit. Het meenemen van kleine werkzaamheden, welke niet officieel zijn afgesproken, is nooit een probleem.
» Lees meer


Uijen Kunststof kozijnen & Glas

Wij maken nu geruime tijd gebruik van de diensten van High Standard CleaningServices, zij verzorgen ons interieur en bewassen de ramen en kozijnen.
Als glas en kozijnen plaatsend bedrijf is het natuurlijk van uiterst belang dat je eigen ramen en kozijnen keurig verzorgd en schoon zijn, deze zijn immers het visitekaartje van het bedrijf.
» Lees meer


A.C. Van Westrienen

High standard Cleaning Services is al een geruime tijd een betrouwbare partner voor ons bedrijf.
Maandelijks wordt de gehele winkel opgelapt, waardoor het uiterlijk van de winkel er weer representatief uit ziet. Over de diensten die worden geleverd zijn wij dan ook meer dan tevreden.
» Lees meer

 Valid XHTML 1.0 Transitional